Ajankohtaista

Tällä sivulla julkaisemme ajankohtaista tietoa sekä yrityksemme että kiinteistönhoitoalan uusimmista käänteistä. Mikäli haluat kuulla lisää toiminnastamme tai pyytää tarjouksen, ota yhteyttä, niin keskustellaan tarvitsemistasi palveluista tarkemmin!

Sevifi on valtuutettu Kotivuosihuolto sopimusyritys

19.11.2017

Oma Koti on elämän suurimpia investointeja.Vuosittainen Kotivuosihuolto auttaa sinua ennakoimaan tulevat korjaukset ja kustannukset sekä pidentää kodin taloteknisten laitteiden käyttöikää. LISÄÄ AIHEESTA. Tiedustelut ja tilaukset 010... Lue lisää »

Uudet kotisivumme julkaistaan!

20.6.2016

Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin kotisivuihimme. Lue lisää »

Korjausrakentamisen vauhti kiihtyy

9.12.2014

Taloyhtiöiden suurten korjaushankkeiden määrä kasvaa lähivuosina huikeasti. Korjausurakoiden kysynnän vauhti kiihtyy; tekijät yrittävät pysyä mukana, mutta heistä on jo nyt pula, kertoi Kiinteistöliiton kehityspäällikkö Jari Virta... Lue lisää »

Huoltoyhtiö Sevifi kasvaa voimakkaasti

16.11.2014

Kiinteistöhuoltoyhtiö Oy Sevifi Ab:n kolmas toimintavuosi päättyi syyskuussa 2014. Yhtiö moninkertaisti asiakaskuntansa tilikaudella ja myös liikevaihto kasvoi yli 60% verrattuna edelliseen kauteen. ”Pyrkimyksenä on suorittaa... Lue lisää »

Sevifi mukana pilottihankkeessa Sundsbergissa

12.10.2014

Luonnonkaasun ja maalämmön hyötyjen yhdistäminen on maailmanlaajuisesti ensimmäinen pilottihanke. Tämä toteutettiin Sundsbergissä hyvän yhteistyötiimin kanssa. Lue lisää Kirkkonummen sanomista sivulta 13... Lue lisää »

Suosittele meitä