Täyden palvelun huoltoyhtiö Sevifi Oy Ab

Me Sevifissä olemme vahvasti sitä mieltä, että kiinteistöjä voidaan hoitaa paremmin. Me uskomme siihen, että palveluillamme taloyhtiö pystyy säilyttämään kiinteistönarvonsa sekä nostamaan asumisen laatua ja asukasviihtyvyyttä. Uusilla ratkaisuillamme asukkaiden eläminen helpottuu. Me olemme huoltoyhtiö, ja tuotamme asiakaslähtöistä palvelua omalla henkilökunnalla.

Tarjoamme asiakkaillemme palvelua ja ennakoivaa toimintaa kiinteistön, asumisen laadun asumisviihtyvyyden helpottamiseksi. Me kuuntelemme ja olemme läsnä asiakkaidemme arjessa. Kehitämme toimintaamme joustavasti asiakkaidemme ja markkinoiden tarpeen mukaan.

Huoltoyhtiö Sevifi Oy Ab tuottaa kokonaisvaltaisia kiinteistöhuoltopalveluita Kirkkonummen alueella. Tarjoamme asiakkaillemme myös siivouspalvelua, sekä pienremontointi- ja korjauspalveluita. Kohteina ovat teollisuustilat, kerrostalot, rivitalot, omakotitalot ja suuret kiinteistöt, esim. juhlapaikat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kiinteistönhoito- ja -huoltopalveluistamme – keskustelemme mielellämme lisää siitä, miten voisimme parhaiten olla sinulle tai edustamallesi taholle avuksi!

Kiinteistöhuoltopalvelun auto

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa