Pienimuotoiset remontointi- ja korjaustyöt ammattitaidolla – palvelualueena Kirkkonummi

Sevifi Oy Ab on luotettava kumppani myös remontointi- ja korjaustoimenpiteisiin. Kiinteistöhuoltomme huoltomiehet löytävät usein asiakkaan kiinteistössä pienremontin tarpeita. Pienremontteja ei kannata lykätä tulevaisuuteen, vaan suunnittelemalla ja ennakoimalla voidaan korjaustarpeet hoitaa ajallaan. Näin toimimalla säästytään kalliimmilta korjaustoimenpiteiltä ja bonuksena ympäristön viihtyvyys ja turvallisuus pidetään kunnossa. Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja luotettavaa pienremonttipalvelua tutun huoltoyrityksen kanssa – ota yhteyttä, niin aloitetaan suunnittelu jo tänään!

Remontointi- ja korjausprojektit aina suunnittelusta toteutukseen

Hoidamme kaikki remontointi- ja korjausprojektit joustavasti sopimuksen mukaan: suunnittelu, aikataulutus, projektin johto, materiaalihankinnat, sekä toteutus ovat hallinnassamme. Huoltoyhtiössämme on paljon moniosaamista, jota hyödynnetään asiakkaiden pienremonttiprojekteissa. Kaikki työt saadaan helposti tehtyä! Piharakenteet, kuten aidat ja grilli- tai jätekatokset tehdään Sevifin lämpimässä hallissa. Näin ollen projektin aikataulu sekä toteutettu laatu eivät ole koskaan kiinni sääolosuhteista.

Tyypillisiä pienremonttikohteita:

  • aitojen rakentamiset ja korjaukset
  • piharakennusten ja jätekatosten rakentaminen ja korjaukset
  • piharakentaminen ja maanmuokkaukset
  • rakennusten julkisivulaudoitukset, niiden huolto ja korjaukset
  • pienremontit sisätiloissa kuten yhteisten tilojen maalaukset, väliseinät ja koteloinnit
  • saunan korjaus; lauteet, laatoitukset ja paneloinnit

Mikäli tarvitsemaasi remontointi- tai korjauspalvelua ei löytynyt listasta, ota meihin yhteyttä joka tapauksessa. Voimme varmasti olla avuksi.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa