Ilmastointityöt, valvontakäynnit ja muut kiinteistöhuollon palvelut Kirkkonummella

Piha- ja lumitöiden lisäksi Sevifi Oy Ab tarjoaa muitakin kiinteistöhuollon palveluita, joihin kuuluvat esimerkiksi ilmastointityöt. Kuten kaikessa toiminnassamme, olemme sitä mieltä, että ennakoivat huoltotyöt ovat taloyhtiöiden avain kestävään ja taloudelliseen toimintaan.  Tutustu palveluihin ja kysy rohkeasti lisää – uskomme, että voimme tarjota taloyhtiöille kaikki tarvittavat kiinteistöhuollon palvelut. Ota yhteyttä!

Meillä on myös erikoisluvat kiinteistön turvakameroiden sekä lukituksen asennukseen ja hallinnointiin.

Ilmastoinnin huolto- ja säätötyöt

Meiltä hoituvat kevyet ilmastointityöt eli käytännössä ilmastoinnin huolto- sekä säätötyöt. Varsinkin vuodenaikojen vaihteessa, ennen kesähelteitä tai talvipakkasia, kannattaa ilmastointilaitteen kunto tarkistuttaa. Meille ovat tuttuja kaikki tavallisimmat ilmastointilaitteet ja -merkit, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme kattavasti.

Kaukopalohälyttimen vastuuhenkilö (kuukausikokeilut)

Taloyhtiön turvallisuudesta ei kannata tinkiä. Sevifi Oy Ab:llä toimii myös kaukopalohälyttimen vastuuhenkilö, joka suorittaa kuukausikokeilut varmistaen laitteiston toiminnan. Ennakointi kannattaa aina!

Valvontakäynnit

Teemme tarvittaessa valvontakäyntejä taloyhtiön kiinteistöissä ja piha-alueilla esimerkiksi ilkivaltaepäilyjen tai kutsumattomien vieraiden varalta. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa